Necessitem la teva ajuda per seguir creixent

Tota ajuda i suport és importantíssim per a nosaltres. Els beneficis que obtindríem amb la vostra col·laboració econòmica s’invertirà en el Club, destinats a comprar material i fer front a despeses d’arbitratge.

Pots participars donant el teu suport amb:

T’agradaria col.laborar amb el nostre Club per tal de que vagi endavant, amb una continuitat, desenvolupant l’esport al llarg del temps durant molts anys i assegurar el futur esportiu dels nostres jugadors i persones del Club.

Volem formar gent d’aquí per jugar aquí.

Posa’t en contacte omplint les següents dades i t’informarem de tot:

Volem informar de l’acord que tenim signat amb l’empresa Caprabo dins del projecte CapraboSport, per tal de rebre ajudes econòmiques al nostra club. S’ha compromés a retornar entre el 4% i el 8% de les vostres compres en aquest establiment comercial que rebrem al final de cada mes .

Pot participar tots els clients amb targeta el meu club caprabo. Si no la tens sol.licita-la a la teva botiga més propera.

Per participar emplena les següents dades:

Dono el meu consentiment a CAPRABO S.A. per a que les meves compres efectuades a qualsevol establiment CAPRABO es computin als efectes de l’acrod subscrit entre CAPARBO S.A. i Hoquei Club Sentmenat en endavant CLUB, pel qual la primera es compromet mentre l’esmentat acord sigui vigent, a fer entrega al CLUB el percentatge convingut per les mateixes de l’import total de les compres de les persones que com aasosciades del CLUB o familiars d’aquests associats, s’hagin adherit a aquest programa, sense que aquest còmput impliqui la pèrdua d cap dels beneficis que, com a client CAPRABO S.A. en gaudeixo en l’actualitat o pugui gaudir en un futur.

Amb aquest consentiment autoritzo a CAPRABO S.A al tractament de les meves dades a aquests efectes, respecte de les que únicament podrà:

a ) incloure l’import total de les compres per mi efectuades utilitzant la targeta El Meu Club Caprabo en el total de les compres computades a favor del CLUB.

b ) Gestionar la meva participació en aquest programa . En cap cas es podrà facilitar al CLUB el detall de les meves compres efectuades.

El consentiment efectuat mitjançant aquesta autorització pot ser revocat en qualsevol moment, sense perjudici del meu dret d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament d’aquestes dades, tot plegat mitjançant comunicació efectuada a CAPRABO S.A. amb domicili a c. Ciències, 135 de l’Hospitalet de Llobregat, Ref. TC, a través de www.caprabo.com/clubcaprabo o a través del telèfon d’atenció al client: 902 11 60 60.

Aquesta autorització es configura com a un complement a les condicions de la targeta El Meu Club Caprabo, en especial en matèria de protecció de dades de caràcter personal, respecte de les que ja vaig donar el meu consentiment en el moment de la seva sol.licitud.