Escoleta

Està pensada en nens i nenes a partir dels 3 anys.

Té com a principal objectiu conèixer les nocions bàsiques de l’esport de l’hoquei patins aprenent sobretot a patinar i a jugar amb l’stick.

Les avantatges i habilitats que adquiriran els nens gràcies a l’esport en equip son:

 1. Desenvolupament d’habilitats motrius: Els esports d’equip ajuden els nens a desenvolupar habilitats motrius bàsiques com córrer, saltar, llançar i atrapar.
 2. Aprenentatge primerenc de les regles: Els nens comencen a entendre les regles senzilles i l’estructura dels esports d’equip, la qual cosa fomenta la comprensió de normes i límits.
 3. Socialització: Els nens tenen l’oportunitat d’interactuar i jugar amb altres nens de la seva edat, la qual cosa fomenta la socialització i el joc en grup.
 4. Desenvolupament de la coordinació: Participar en esports d’equip ajuda a millorar la coordinació ull-mà i la coordinació motora grossa.
 5. Foment del treball en equip: Tot i que a una edat primerenca els nens poden tenir dificultats per treballar en equip, els esports d’equip els permeten començar a entendre la importància de la cooperació.
 6. Exercici i salut: Els nens obtenen exercici regular en jugar, la qual cosa contribueix a la seva salut física general.
 7. Confiança: En experimentar petits èxits i assoliments en l’esport, els nens poden desenvolupar confiança en si mateixos.
 8. Diversió i gaudi: El més important a aquesta edat és que els nens es diverteixin i gaudeixin de l’activitat física, la qual cosa pot establir una base positiva per a l’exercici en el futur.
 9. Respecte pels altres: A través de la participació en un equip, els nens poden aprendre a respectar els seus companys d’equip i els seus entrenadors.
 10. Desenvolupament del llenguatge: Els esports d’equip ofereixen oportunitats perquè els nens practiquin habilitats lingüístiques en comunicar-se amb els seus companys d’equip i entrenadors.
 11. Hàbits saludables: Participar en esports d’equip des d’una edat primerenca pot establir hàbits saludables d’exercici i activitat física que poden perdurar tota la vida.

En aquesta etapa, el més important és que els nens es diverteixin i experimentin una introducció positiva al món de l’esport i l’activitat física, mentre desenvolupen habilitats físiques i socials bàsiques.

Estem segurs que us agradarà practicar l’esport amb nosaltres!

Vine a provar durant 1 mes gratis la nostra escola d’hoquei.

L’horari d’entrenament són el dilluns i dimecres de 17:30 a 18:45 al pavelló 1er de maig, i els divendres de 17:30 a 18:30 (alternant pavelló segons mes)

Pots fer ara la teva Pre-inscripció informant les següents dades

DADES DEL PARE/MARE/TUTOR

DADES DEL JUGADOR/A

MÉS INFORMACIÓ

Acceptes que pugui aparèixer en fotos o vídeos públics del Club via internet a la nostra pàgina web, xarxes socials o per mitjans impresos del club? (Llei 5/1982, de 5 de maig sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge)